ME OLEMME MOTIVAATIOMOOTTORIT

Motivaatiomoottorit  Oy on oululainen motivaatiovalmennukseen keskittyvä kahden naisen yritys. Valmennustemme tavoite on auttaa asiakkaitamme tunnistamaan omat motiivinsa sekä ohjata heitä tavoittelemaan niiden mukaista elämää opinnoissa, työssä, harrastuksissa ja vapaa-ajalla.  Uskomme vahvasti siihen, että kun ihmisellä on mahdollisuus tärkeimpien tarpeidensa riittävään ja tasapainoiseen tyydyttämiseen, se tuottaa kestävää onnellisuutta.


TIINA NIEMELÄ

(KM, OPINTO-OHJAAJA, NTM, RMP – MOTIVAATIOVALMENTAJA JA RSMP-KOULUMOTIVAATIOVALMENTAJA, LIIKUNTANEUVOJA, PERSONAL TRAINER)

Olen vahvasti mien ja sien parissa kasvanut lappilainen, nykyinen oululainen, niinkö tuo Heli-kollegakin. Lasteni mukaan olen välillä hyvin nolo ja kuitenkin myös hauska. Saatan kuulemma antaa uravalmennusta vaikka kaupan kassalla, jos sellaiseen jollain tulee tarve. Tottakai! Se on minulla sisäänrakennettuna, auttamisen halu. Koko työhistoriani perustuu palautteen saamiseen, ja se on antanut vahvistusta oikeasta uravalinnasta. Ehkäpä sitä voisi kutsua jo elämäntavaksi. Jäätävä vahvuuteni on uusien ratkaisujen ja reittien hahmottaminen ja niiden sanoittaminen valmennettavalle. Elämästä selviää huumorilla ja positiivisella asenteella. Tätä periaatetta noudatan myös lasten harrastusten parissa, jalkapallokentän laidalla.

Ota yhteyttä tiina@motivaatiomoottorit.fi

Tiina

HELI LAITILA

(KM, KASVATUSPSYKOLOGI, OPINTO-OHJAAJA, RMP – MOTIVAATIOVALMENTAJA JA RSMP-KOULUMOTIVAATIOVALMENTAJA)

​Sieltä Joulupukin takapihalta olen tosiaan kotoisin minäkin, nykyään kuitenkin oululaisia. Olen kehittämissuuntautunut ja valmentamiseen hurahtanut. Omien motiivieni tuntemus on rohkaissut minut aivan uusille urille ja sitä sanomaa haluan välittää myös valmennettavillenikin.  Minua motivoivat käytännölliset ja konkreettiset asiat ja koen, että RMP on työkalu, jonka kautta pääsemme valmennettavien kanssa kiinni suoraan asiaan, motivaation ytimeen! Valmennettavani saavat minulta ohjausta, jossa löytyy  uusia väyliä ja toivon pilkahduksia, mutta mukana on myös rehtiä lappilaista realismia ja ajoittaista mustaa huumoria. Saamani palaute kertoo minusta kuuntelevana ja luotettavana valmentajana. Kehittämismyönteisyys näkyy myös vapaa-ajalla, jolloin asetan itseni todelliselle epämukavuusalueelle heittelemällä aikuisia ihmisiä ilmaan cheerleading-joukkueeni mukana.

Ota yhteyttä heli@motivaatiomoottorit.fi