TIETOA VALMENNUKSISTAMME

Motivaatiovalmennus soveltuu moneen erilaiseen tilanteeseen. Monet kokevat saavansa motivaatiovalmennuksesta hyötyä erilaisissa elämän valintatilanteissa, kuten opiskelupaikkaa tai työpaikkaa hakiessa tai työuran murrosvaiheissa. Omien motiivien tunnistaminen on avuksi myös, jos haluat menestyä ihmissuhteissasi paremmin, haluat tunnistaa ne tekijät, jotka sinua motivoivat opinnoissa tai työssä tai jos haluat tutustua itseesi syvällisemmin. Valmennuksen aluksi käytämme aina aikaa siihen, että keskustellaan yhdessä siitä, mitä sinä toivot valmennukselta ja rakennetaan valmennus sen mukaisesti. Motivaatiovalmennusta on tarjolla myös erilaisille ryhmille.

​Voit ostaa joko pelkän RMP-motivaatioprofiilin, johon sisältyy aina n. 1,5 h purkukeskustelu valmentajan kanssa sekä linkki kirjalliseen materiaaliin, johon voit palata vielä myöhemminkin. Halutessasi voimme rakentaa sinulle myös laajemman valmennuspaketin haluamaasi teemaan liittyen. Nuorten RSMP-profiili sisältää ainoastaan profiilin ja purkukeskustelun, ei kirjallista materiaalia.

Ennen valmennustapaamista saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset täyttämään profiilikyselyn. Kyselyn täyttämiseen kannattaa varata aikaa n. 20 minuuttia.  Oman yksilöllisen motivaatioprofiilisi saat purkukeskustelun yhteydessä. Purkukeskustelu ja valmennustapaamiset onnistuvat kasvotusten (tai tarvittaessa etäyhteydellä) Oulun seudulla ja etäyhteyksien välityksellä muualle Suomeen. Valmennusaikoja on tarjolla pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä ja sovitaan sinullekin innostava ja motivoiva valmennus!


RMP-MOTIVAATIOVALMENNUS YKSILÖASIAKKAALLE

Motivaatiovalmennus aikuisille rakennetaan toiveidesi mukaan joko urasuunnittelun näkökulmasta, yksilöllisen kehittymisen näkökulmasta tai erilaisten valintatilanteiden tueksi.

RMP-profiili ja 1,5h purkukeskustelu  250€ (sis. alv 24%)

Lisävalmennuskerrat 90€/h (sis. alv 24%)


RSMP- KOULUMOTIVAATIOVALMENNUS NUORELLE

Koulumotivaatiovalmennus on nuorille (12-25-vuotiaille) suunnattu palvelu, joka soveltuu esim. tilanteisiin, joissa nuori miettii alavalintaansa (ysiluokkalaiset, abiturientit) tai ammattiin valmistuneelle nuorelle, joka pohtii jatko-opintoja tai ensimmäisen työpaikan hakemista.
Koulumotivaatioprofiilia voi hyödyntää myös itseymmärrystä lisäävänä työkaluna niissä tilanteissa, kun opinnot eivät etene.

RSMP-profiili ja 1,5h purkukeskustelu 150€ (sis. alv 24%)

Lisävalmennuskerrat 90€/h (sis. alv 24%)


RMP-MOTIVAATIOVALMENNUS PARISKUNNILLE

RMP soveltuu loistavasti myös parisuhteen kehittämisen työkaluksi! Tutustumalla omiin ja puolison motiiveihin sekä niiden välisiin eroihin lisätään keskinäistä ymmärrystä ja parannetaan vuorovaikutusta. Molemmat saavat oman yksilöllisen RMP-profiilinsa sekä yhteisen purkukeskustelun, jossa keskitytään erityisesti parisuhteeseen. Halutessanne voitte ostaa yksilöllistä lisävalmennusta, jolloin voidaan tarkastella motivaatioprofiilia esim. urasuunnittelun näkökulmasta.

RMP-profiilit ja yhteinen purkukeskustelu (n. 2h) 350€(sis. alv 24%)

Lisävalmennuskerrat 90€/h (sis. alv 24%)


RMP-MOTIVAATIOVALMENNUS TIIMEILLE JA TYÖYHTEISÖILLE

Kun tiimin jäsenet ymmärtävät sekä omia että muiden tiimin jäsenten motiiveja, voidaan tiimin työskentelyä ja vuorovaikutusta kehittää ja tehostaa. Motivaatioprofiilin avulla on mahdollista esim. muokata tiimin jäsenten rooleja siten, että jokainen tiimin jäsen saisi toimia omien motiiviensa ja arvojensa mukaisesti ja tuoda näin parhaan panoksensa tiimin työskentelyyn. Motivaatiovalmennus nostaa esiin tiimiläisten vahvuudet. Motivaatiovalmennus antaa myös esimiehille mahdollisuuden tutustua tiimiinsä syvällisemmin.

Tiimivalmennuksissa jokainen osallistuja saa oman yksilöllisen RMP-profiilinsa ja purkukeskustelu toteutetaan koko tiimille yhtä aikaa. Tiimivalmennus sopii loistavasti esim. tyhy-päivän ohjelmaksi ja siitä voidaan räätälöidä juuri teille sopiva paketti puolen päivän mittaisesta valmennuksesta useamman kerran kestävään valmennukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous innostavasta ja voimaannuttavasta valmennuksesta tiimillesi!